In rijstwafels zit een gif dat risico op kanker verhoogt.

Gepost door op 2 maart 2017

Als het aan Duitse gezondheidsdeskundigen ligt moeten we minder rijstwafels eten en zeker de baby’s.

De populaire snack bij de volwassen is een goede vervanger voor snoep tijdens een vier-uurtje omdat deze vetvrij, calorie-arm en ongezoet is. Maar rijstwafels bevatten ook arsenicum. Dit is nu al wel een gehele tijd geweten maar het lijkt erop dat het aandeel giftig anorganisch arsenicum nog hoger ligt in rijstwafels of rijstpap dan in de pure rijstkorrel.

Langdurig gebruik van kleine hoeveelheden kan zenuwen en bloedvaten beschadigen en er is een verhoogd risico op kanker. Indien je een acute vergiftiging krijgt kan je het merken aan de eerste symptonen – diaree en buikkrampen -.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.