Veronique Wittezaele – ZIJN, liefde in eenheid

Gepost door op 27 maart 2014

“Zijn” gaat over het samenleven met een zoon, een uniek en begaafd iemand ondanks zijn vele beperkingen. Dit soort samen leven gaf een andere dimensie aan vorm, tijd en ruimte.

Onvoorwaardelijke liefde, niet door “het bewijzen of het kunnen”, maar door het pure “zijn”; Veronique beschrijft hoe ze stapsgewijs met hem leert communiceren. En ok over hoe sterk hun liefde was en hoe hartverscheurend het afscheid. Ze is hem dankbaar omdat hij haar zoveel leerde en “pure” liefde leerde kennen. Zijn ze daardoor veel langer samen geweest dan de dokters hadden kunnen vermoeden…?

Er zijn ook vreemde ervaringen rond dat afscheid, maar Veronique wil enkel taboe onderwerpen bespreekbaar maken. Het is allemaal heel natuurlijk, maar omdat men het niet verstandelijk kan verklaren, wordt het weg geredeneerd of verdrongen. Nochtans, in elke familie zijn er wel enkelen die hier ervaring mee hebben. Eigenlijk is het allemaal gewoon “deel van het leven”

Het interview met auteur Veronique Wittezaele kan je beluisteren vanaf 9 september 2018 via onze site.

Praktische Informatie

Auteur: Veronique Wittezaele
Pagina’s: 190
Uitgeverij: Veronique Wittezaele Eigen beheer
ISBN: 978-94-6079-102-4

Adviesprijs: € 17,00
Te Koop bij: Veronique Wittezaele Shop

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.